O podjetju

VAŠ ZANESLJIV

IN ZAUPANJA

VREDEN

PARTNER

V podjetju Intelectus smo strokovnjaki za inovacije ter vas lahko na podlagi bogatega znanja in izkušenj podpremo pri boljšem razumevanju vaših izzivov, prepoznavanju priložnosti v novih tehnologijah in ustvarjanju pomembnih konkurenčnih prednosti zahvaljujoč njihovi uporabi.

 

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2016, vendar v ekipi delujemo strokovnjaki in sodelavci z več kot 20-letnimi izkušnjami s področja vodenja razvoja pomivalnih sistemov za farmacijo pri tujih podjetjih. Na samostojno pot smo zakorakali, saj se želimo strankam še bolj celostno posvetiti in na podlagi odličnega poznavanja branže, dobrih kontaktov ter izkušenj ponuditi najvišjo raven storitev. Zaposlujemo štiri strokovnjake s področja strojništva, po potrebi pa vključujemo tudi zunanje sodelavce z drugih področij.

Direktor Franc Možina aktiven kot projektant in vodja razvoja, in sicer od leta 2001 v hčerinski družbi švicarskega proizvajalca pomivalnih strojev.

Vodenje razvoja, zaposlitev pri drugem švicarskem proizvajalcu pomivalnih strojev.

Ustanovitev podjetja Intelectus d.o.o. Vodenje razvojnega oddelka v Švici in podjetja v Sloveniji.

Selitev v najete prostore.

Razvoj pomivalnih strojev za farmacijo za švicarskega proizvajalca pomivalnih sistemov. Polovica tima v Sloveniji, polovica tima v Švici.

Storitve razvoja za stranke iz Švice, Nemčije in Slovenije s področja strojev za farmacevtsko in procesno industrijo.

ZAKAJ

IZBRATI

NAS ?