Storitve

RAZVOJ IN KONSTRUKCIJA IZDELKOV

S pravimi odločitvami do prednosti pred konkurenco

Za zagotovitev prihodnosti vašega podjetja je potreben nenehni razvoj novih izdelkov in poslovnih modelov, saj je le to pot, s katero lahko ohranjate prednost pred konkurenco. Predpogoj za to pa je poznavanje lastnega položaja v tržnem okolju in poznavanje tega, kaj si bodoči kupci želijo ter katere tehnološke spremembe in trende lahko pričakujemo.

Kot neodvisni strokovnjaki za inovacije s širokim pogledom na industrijo vas podpiramo pri boljšem razumevanju vaših izzivov, prepoznavanju priložnosti v novih tehnologijah in ustvarjanju pomembnih konkurenčnih prednosti zahvaljujoč njihovi uporabi. S strokovno podkovano ekipo in bogatimi izkušnjami vam priskočimo na pomoč pri vseh korakih na poti do nadgradnje poslovanja ter doseganja začrtanih ciljev.

Razvoj novih izdelkov

S poznavanjem želja uporabnikov do naprednih rešitev za vaše stranke

Ne veste, kako bi se lotili izzivov ali pa morda vam primanjkuje kapacitet? Včasih je za korak naprej in napredek potreben neodvisen pogled na izziv. Naša ekipa strokovnjakov vam lahko priskoči na pomoč ter z visoko kakovostjo storitev poskrbi za dodano vrednost. Naše izkušnje in znanja s področja strojegradnje pridejo najbolj do izraza pri razvoju namenskih strojev in naprav za področje farmacevtske, kemične in živilske industrije.

Odlično poznavanje branže in predpisanih standardov

Poznavanje varnostnih predpisov in standardov FDA, GMP, ATEX, certificiranja in validacije nam omogoča načrtovanje procesa razvoja strojev v najbolj zahtevnih panogah. Ključ do dobrega izdelka je namreč v poznavanju želja uporabnika in stalnega sodelovanja med naročnikom in izvajalcem. Proces razvoja od ideje do realizacije skrbno planiramo in dokumentiramo ter postanemo ne le izvajalec, ampak tudi vaš partner, ki vam pomaga na vsakem koraku na poti do cilja.

Konstrukcija novih izvedenk

Z izboljšavami do dodane vrednosti vašega izdelka

Ali se soočate z izzivom, kako vaš obstoječi izdelek še bolj prilagoditi strankam na način, da lahko svoje rešitve ponudite širšemu krogu? Lahko se zgodi, da je vaš stroj za stranko prevelik, da želi drugačno izvedbo vrat, morda želi spremeniti način ogrevanja medija ali pa vaša rešitev ne ustreza strankini predstavi o umestitvi v prostor. Pogosto je rešitev na dosegu roke, vendar jo ob obilici dela ne uspete realizirati.

Z našo pomočjo hitro in učinkovito do celostne nadgradnje

S svojo ekipo strokovnjakov vam priskočimo na pomoč in prisluhnemo vašim željam. Zasnujemo nove izvedenke že razvitih strojev in vam zanje pripravimo dokumentacijo za izdelavo. Prav tako poskrbimo za uporabniško dokumentacijo ter ustrezno certificiranje in preračune. Z našo pomočjo lahko v kratkem času nadgradite svoje obstoječe rešitve ter strankam ponudite višjo raven storitev ter povečate njihovo zadovoljstvo.